Stokkekildevej 11C, 3720 Aakirkeby

Rigtig lækker og indflytningsklar andelsbolig

Her får i en dejlig andelsbolig på 81 m2 i Aakirkeby. I bor i et stille og roligt kvarter med alle hverdagens fornødenheder indenfor en radius af blot én kilometer. I har således kort gå afstand til , idrætshal, offentlig transport og indkøbs muligheder.

Huset er opført i mursten i 2005 og er løbende vedligeholdt, så det fremstår indflytningsklart. Senest er der installeret helt ny og kvalitets Varme pumpe i 2019.
Indvendigt præsenterer boligen sig utroligt indbydende med et skønt lys indfald overalt og NYE gulvtæpper.
Der er tilmed ingen trin, så den er let tilgængelig for alle. Ved ankomsten bydes i velkommen i entréen, hvor der på venstre side ligger et nydeligt, hvidt flise-badeværelse med gulvvarme, så i ikke fryser om fødderne, når i træder ud af brusenichen på kølige morgener. Lige fremme finder i et dejligt værelse med indbygget skabsplads, mens i til højre mødes af opholds miljøet med stue og køkken i åben forbindelse.

Svane-køkkenet med NYT komfur, NYT køleskab og NY opvaskemaskine præsenterer sig pænt og funktionelt med hvide fronter og god opbevaring af køkkengrejet i skuffer og skabe, så bordpladen holdes fri til hjemme kokkens kulinariske udskejelser. Det veltilberedte måltid kan bringes ind i stuen, som kan rumme både et spisebord og et hyggeligt sofahjørne til afslapning. Afslutningsvis byder boligen på yderligere et værelse samt et bryggers med separat indgang og mulighed for at installere praktiske vaskefaciliteter.

I den skønne have kan i nyde sommeren under åben himmel med havemøbler på fliseterrassen. Her kan i tænde op i grillen og nyde et glas kølig hvidvin, mens børnene boltrer sig på græsplænen. Der hører desuden et udhus til opbevaring samt en carport på parkeringspladsen med til hver lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.