Tejnvej 84, ST. 2., Sandkås, 3770 Allinge

Attraktiv og flot renoveret ferie-ejerlejlighed med udgang til solrig terrasse

Attraktiv og flot renoveret ferie-ejerlejlighed med udgang til solrig terrasse.

Ejendommen er beliggende i flot skrånende bebyggelse med virkelig attraktiv beliggenhed ved Sandkås Strand, der med flot sandstrand og klippekyst på hver side, fremstår helt unik.
Endvidere er ejendommen beliggende dejligt centralt, nær indkøbsmuligheder, turistattraktioner, restauranter og cafeer m.m.
Gode offentlige busforbindelser i nærheden af ejendommen.
Ejendommen fremstår velholdt, opført i hvidmalet facade, termovinduer, built-up tag m.m. Lejligheden fik i 2012 skiftet samtlige døre og vinduer.

Til lejligheden medfølger brugsret til:
Attraktiv sol-terrasse med skøn udsigt. Fællesareal beliggende ved indgangsdør. Fælles P-plads-areal til bebyggelsen. Indendørs swimmingpool.

Lejligheden, der er godt indrettet og flot renoveret, indeholder bl.a. følgende: Entré/fordelingsgang. Flot nyere flisebadeværelse med toilet, håndvaskearrangement og bruseafsnit m.m. Dejlig, lys opholdsstue med udgang til terrasse. 2 gode værelser. Pænt køkken med hvidevarer - delvist åbent til stue.

Diverse oplysninger: Ejendommen er opvarmet med el-varme med separat måler for aflæsning af forbrug, af både el og vand. Pæn, nyere møblering i lejligheden medfølger som beset. Køber er pligtig til at respektere udlejning mod at modtage lejeindtægt for periode, hvor køber ejer lejligheden. Sælger tilbyder udlejningsgaranti min. kr. 40.000,- til ejer i 2019. Køber opnår ret til at anvende indendørs-pool på sælgers hotel (se evt. www.friheden.dk) som er beliggende op til ejendommen - ret til at anvende pool er kun gældende i hotellets sædvanlige åbningstider. Sælger betaler udgift til skødeskrivning jfr. regler om seriesalg - køber betaler tinglysningsgebyrer og afgift.

En virkelig dejlig lejlighed, beliggende på det skønne Nordbornholm - tæt ved det hele!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.