Tejnvej 84, ST. 3., Sandkås, 3770 Allinge

Flot renoveret og attraktiv ferie-ejerlejlighed med stor solrig tagterrasse.

Ejendommen er beliggende i flot skrånende bebyggelse med virkelig attraktiv beliggenhed ved Sandkås Strand, der med flot sandstrand og klippekyst på hver side, fremstår helt unik.
Endvidere er ejendommen beliggende dejligt centralt, nær indkøbsmuligheder, turistattraktioner, restauranter og cafeer m.m.
Gode offentlige busforbindelser i nærheden af ejendommen.

Ejendommen fremstår velholdt, opført i hvidmalet facade, termovinduer, built-up tag m.m.
Til lejligheden medfølger brugsret til: Stor attraktiv solrig tag-terrasse med skøn udsigt. Dejlige fællesarealer beliggende på den flot beplantede grund. Fælles P-plads-areal til bebyggelsen. Indendørs swimmingpool på sælgers hotel.

Lejligheden, der er godt indrettet og flot møbleret, indeholder bl.a. følgende: Entré/fordelingsgang. Flot, nyere flisebadeværelse med toilet, håndvask og bruseafsnit m.m. Dejlig, lys opholdsstue med udgang til tag-terrasse. 2 gode værelser. Pænt køkken med hvidevarer - delvist åbent til stue. OBS! - ved køb af ferielejligheden modtager køber kr. 40.000,00 til brug for udskiftning af vinduer/døre - spørg evt. herom!

Diverse oplysninger: Ejendommen er opvarmet med el-varme med separat måler for aflæsning af forbrug. Ejendommen har separat måler for aflæsning af vandforbrug. Pæn, nyere møblering i lejligheden medfølger som beset. Køber er pligtig til at respektere udlejning mod at modtage lejeindtægt for periode, hvor køber ejer lejligheden. Sælger tilbyder udlejningsgaranti minimum kr. 40.000,- p.a. til ejer i 2019. Køber opnår ret til at anvende indendørs-pool på sælgers hotel (se evt. www.hotelfriheden.dk) som er beliggende op til ejendommen - ret til at anvende pool er kun gældende i hotellets sædvanlige åbningstider. Sælger betaler udgift til skødeskrivning, jfr. regler om seriesalg - køber betaler tinglysningsgebyrer- og afgift.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.